החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    יפית
    07/12/2008

שלום, החודש אני אעבור החזרת עוברים ללא טיפול הורמונלי אלא עם ביוץ טבעי, זה מה שהרופא החליט. אחרי שהחודש ללא הצלחה עשיתי הפרייה ראשונה. הבנתי שיש לי 9 מוקפאים בני יומיים אך לא כולם או הגודל למרות שחשבתי שמשאירים את אלו שהופרו עוד יום יומיים בכדי שיהיו לגודל 4 או יותר תאים. ומה שאומר שלא כל העוברים שלי שווים בגודלם וקצת התבאסתי. השאלה המוזרה שלי האם אין מצב אחרי שהקפיאו אותם להחזיר אותם למצב של יום-יומיים שיגדלו קצת ואז להחזיר אלי ? או שברגע שהם עוברים הקפאה אז זה אבוד ומה שיצא זה מה שמוחזר לגוף? מצטערת אם השאלה מוזרה אך אתם אלו שעוזרים ותומכים לכל השאלות שקשה לשאול את הרופאים. תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפית שלום

פרופ' שחר קול
    07/12/2008

מספר התאים אינו הפרמטר היחיד לניבוי הצלחה.
    בהחלט יתכן שעובר בן 2 תאים ביום 2 יתן הריון תקין.
    לכן, עדיף להפשיר את העוברים ולהחזיר לרחם את העוברים השורדים.
    אין יתרון לגידולם יום או יומיים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעתם אותי

יפית
    07/12/2008

תודה רבה, הרגעתם אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' שחר קול
    08/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו