רירית דקה למרות נטילת אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה למרות נטילת אסטרופם
    לני
    07/12/2008

שלום רב, עברתי היריון ספונטני ותקין שבסיומו נולדה בתי הבכורה. לאחר שנה ניסיתי להרות ועברתי שתי הפלות טבעיות ו-3 גרידות.( נשארה שארית רקמה אז נאלצתי לעבור גרידה נוספת )מאז הגרידה השלישית עברו 7 חודשחם בהם הספקתי לעבור הזרעה אחת ללא הצלחה. היום הייתי אמורה לעבור הזרעה שניה אך הרופא השאיר זאת לשיקול דעתי כיוון שלאחר נטילת אסטרופם 3 גלולות ליום במשך 6 ימים הרירית הגיעה ל-4 מ"מ.בעלי ואני החלטנו לנסות ללא הזרעה ובמקביל נשלחתי לבדיקת היסטורסקופיה. יש לי מס' שאלות: מה הסיכויים להרות עם רירית בעובי 4 מ"מ? האם ניתן לשקם את הרירית לאחר 3 גרידות? האם הסיכויים להרות בהזרעה במצב זה גדולים יותר מקיום יחסים באופן טבעי? מה עובי הרירית המינמאלי הנחשב לתקין? תודה רבה, לני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לני שלום

פרופ' שחר קול
    08/12/2008

1. הסיכוי די נמוך.
    2. אם מוצאים בהיסטרוסקופיה הידבקויות ברחם ניתן לשפר המצב.
    3. הזרעה אינה משפרת את הרירית.
    4. רוצים לראות רירית בעובי 7 ממ ויותר, אך כמובן שמושגים הריונות גם עם רירית דקה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו