האם הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם הריון
    ליה
    08/12/2008

מחזור אחרון 15/11 19/11 איקקלומין ביום החמישי לחמישה ימים 2/12אוביטרל ביום ה17 4/12 והזרעה ביום ה19 היום בבדיקת הריון ביתית חיובי האם זה מהאוביטרל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטערת שאני מתערבת

יפית
    08/12/2008

אבל יש משהו שלא מסתדר לי עם מה שכתבת לפי החישוב שלי ה2/12 זה היום ה-18 ואני יודעת לפי מה שאני יודעת רק אחרי 15 יום מההזרעה את אמורה לבצע בדיקה אלא אם כן רשמת תאריכים לא טובים . למשל אני קיבלתי כמוך ב-15/11 אבל ביצעתי את ההזרעה ב-27/12 וב-28/12 אמרו לי שאני עדין לא יכולה לבצע בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הריון

ליה
    08/12/2008

היי יפית התאריכים שרשמתי אכן נכונים . ביצעתי מעקב זקיקים והביוץ שלי הגיע קצת מאוחר משלך . וביצעתי היום בדיקת הריון מרוב התסכול ובמקום לחכות בשקט. אני פשוט לא מתאפקת עד שבוע הבא ולכן ביצעתי, ורציתי לדעת אם אכן זה מרמז על משהוא או שזה שאריות מהאוביטרל. אני מקווה ומייחלת ששתינו נצליח החודש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יפית
    08/12/2008

מתוקה שלי אני לא חושבת שיש דבר כזה שאריות אוביטרל אבל אל תפתחי ציפיות תיתאזרי בסבלנות גם אני כל יום שעובר ניראת לי כמו שנה מקווה בשבילך שזה אכן נכון ושאני ישמע בשורות טובות ואולי מי יודע בסוף נתראה בביה"ח בלידה כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפית

ליה
    08/12/2008

היי יפית התאריכים שרשמתי אכן נכונים . ביצעתי מעקב זקיקים והביוץ שלי הגיע קצת מאוחר משלך . וביצעתי היום בדיקת הריון מרוב התסכול ובמקום לחכות בשקט. אני פשוט לא מתאפקת עד שבוע הבא ולכן ביצעתי, ורציתי לדעת אם אכן זה מרמז על משהוא או שזה שאריות מהאוביטרל. אני מקווה ומייחלת ששתינו נצליח החודש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    08/12/2008

אם ההזרעה ( = יום הביוץ ) היתה ב 4/12 היום זה 4 ימים אחרי. אין סיכוי בעולם שההבטא יהיה חיובי גם אם יש הריון. אז או שזה מהאוביטרל ( הכי הגיוני ) או שאת בהריון לא קשור לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו