תוצאות בדיקות דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דם
    אני
    08/12/2008

שלום, אתמול עשיתי בדיקת דם והתוצאות היו: E2 1418 PRO 4.3 LH 14.3 בערב (אתמול) הייתי באולטרסאונד והזקיק היה כבר 21 והתבקשתי להזריק אוביטרל ברגע שאני מגיעה הביתה (וזה היה ב-22:00 בלילה). היום התבקשתי לעשות שוב בדיקת דם (אני במעקב לפני החזרת מוקפאים) והתוצאות הן: E2 767 PRO 6 LH 24 מה זה אומר???? אף פעם לא עשיתי בדיקת דם בשלב כזה - האם התוצאות בסדר? האם ה-E2 אמור לרדת בצורה כזו וכל כך מהר? האם היה ביוץ? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    08/12/2008

זה אומר שאת אמורה לבייץ בתוך כ 24 שעות . את העוברים מחזירים יומיים אחרי אם הם בני יומיים ו 3 ימים אחרי אם הם בני 3 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה

09/12/2008

לגבי החזרת המוקפאים... כפי שאמרתי, ביום ראשון ב-22:00 בלילה הזרקתי אוביטרל והחזרת המוקפאים (בני שלושה ימים )נקבעה ליום חמישי בבוקר - האם זה מועד נכון? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו