מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשהרונה09/12/2008
לפני כחודשיים התגלה אצלי דלקת באגן.לאחר סבל רב ולקיחת תרופות כלמעלה מחודש הדלקת נגמרה.כמה ימים לאחר שהדלקת נגמרה וכ 3 ימים לאחר שהפסקתי את האניטיביוקיה עדיין הרגשתי ברע ולכן עשיתי בדיקה לגילוי כלמדיה, הבדיקה יצאה שלילית.אך עדיין אני סובלת מהפרשות שלא היו לי,אפילו לעתים יש לי ריח חריף בעיקר אחרי יחסי מין או בזמן מחזור. אין לי כאבים אך התחשוה היא שאולי לא מצאו כלמדיה כי היו לי שרידי אנטיביוטיקה בגוף.אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון מאז שנגמרה הדלקת,קרוב ל3 חודשים ואני לא מצילחה להכנס להריון.הנני בת 27 ואני חושבת שאולי כתוצאה מן הדלקת נסתמו החצוצורות או שעדיין יש לי את המחלה כי אני בחורה שמעולם לא היו לה הפרשות או ריחות רעים.מה דעתך בנושא?האם אני צריכה לבצע בדיקה נוספת? איך אני אדע אם ישנה חסימה של החצוצורות?אני מאוד מודאגת ואין לי למי לפנות.אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונה
ד''ר דוד ישי09/12/2008חבל שאין לך למי לפנות. חשוב מאד שיהיה לך גינקולוג שאת סומכת עליו ושתוכלי לפנות אליו כשמציק לך משהו. ריח רע מעיד על זיהום שיכול להיות משני לאנטיביוטיקה שקבלת. כדאי שתדבקי.
אין דרך לומר מה מצב החצוצרות ללא צילום. אם השאלה הזאת מאד מטרידה אותך, אפשר להפנות אותך לצילום . אם כי נראה לי שזה מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

