מה יכולה להיות סיבה לכישלון טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה יכולה להיות סיבה לכישלון טיפול
    א.ל
    09/12/2008

שלום רב. אני מטופלת בIVF מזה כשנה. משאיבה ראשונה- החזרה ראשונה נקלט הריון עם תאומות- לידה באמצע שבוע 23 מאחר וצוואר הרחם נפתח (והודיעו לי כי בהריון הבא אצטרך קשירת צוואר). אח"כ החזרה מוקפאים ללא הצלחה. שאיבה נוספת 2 החזרות (אחת עוברים "טריים" והשניה מוקפאים) ללא הריון. מבחינת תמיכה- ב3 הפעמים הראשונות נרות אוטרוגוסטן ובהחזרות המוקפאים +פרוגינובה. בהחזרה האחרונה זריקות גסטן + פרוגינובה אציין כי סיבתנו לטיפולי פוריות הינה ספירת זרע נמוכה. אבל לפני כל החזרה אומרים לנו שהעוברים נראים טוב וחזקים. מה יכולה להיות הסיבה לחוסר ההצלחה ?? האם ד"ר קול מקבל גם חברי קופת חולים כללית??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא.ל.

נ'
    10/12/2008

מאיזה איזור את בארץ? אשמח להמליץ לך על רופא מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחיפה. תודה לך ..

א.ל
    10/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה

פרופ' שחר קול
    10/12/2008

יש לברר האם הרירית תקינה מבחינת עובי ומרקם.
    יש לשקול היסטרוסקופיה אבחנתית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו