מיעוט ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיעוט ביציות
    יעל
    10/12/2008

היום הייתה שאיבה וגיליתי כי מתוך שישה זקיקים גדולים (12-18 מ"מ/ל) נשאבו לי רק שלוש ביציות. רירית 11.5 תלת שיכבתית. IVF קודם נשאבו לי 5 מ-6. אני לאחר פרוטוקול טיפולים ארוך (27 יום דקא, 9 ימים גונל 300 ולאחר מכן 5 ימים מינוגון 300, 2 אוביטרול יומיים לפני השאיבה. הסיבה ל- IVF + ICSI היא ספירת זרע נמוכה מאוד - sever OTM. זה מאוד תיסכל אותי היום שרק שלוש ביציות נשאבו לאחר תהליך כל כך ארוך וכואב. מה יכולה להיות הסיבה? האם לא עדיף במקרה כזה לשאוב על-פי מחזור טבעי? מודה על ההתייחסות יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    10/12/2008

זקיק גדול ( שיש לו פוטנציאל ליצר בייצית ) הוא זקיק שגולו לפחות 17 מ"מ. יתכן שאת זקוקה למינון מעט גבוה יותר כדי ליצר יותר בייציות . במחזור טבעי הסיכוי להגיע למצב שבו לא נשאבת בייצית או שהבייצית אינה טובה הוא גדול יחסית. הטיפול במחזור טבעי הוא יותר מתסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו