לפני PGD

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני PGD
    x
    10/12/2008

שלום רב אני לפני PGD (בשל X שביר) במשך השבוע האחרון הייתי מטופלת בדקפפטיל ואסטרופם ויסמין. הרופאה שלי אמרה לי להפסיק את היסמין ביום שני האחרון, ואת האסטרופם להפסיק ביום השני של המחזור. כלומר - המחזור עוד לפני... לא ברור לי מדוע נאמר לי להתחיל בטיפול של דקפפטיל ואסטרופם - אם המחזור עוד לפניי ויהיה לי במילא מחזור ? אני בנוסף לא מבינה מדוע עליי לעבור טיפול אם אין לי כל בעיה בפוריות (מדוע לא לתת לי תרופות שגורמות לי לבייץ יותר - וזהו?) אשמח מאוד לתשובה (לצערי הרופאה שלי לא נתנה לי הסבר מפורט בטענה שזו התוכנית שמתאימה לי - ובכל זאת אני לא רוצה להעמיס על הגוף שלי דברים כ"כ קשים) תודה רבה ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני PGD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PGD

פרופ' שחר קול
    11/12/2008

PGD מחייב ביצוע גירוי שחלות ושאיבת ביציות בהליך של IVF.
    קשה לי להבין איזה פרוטוקול את מקבלת.
    בוודאי לא אוכל לתת הסבר מפורט במקום הרופאה.
    בכל מקרה, התרופות שאת מקבלת אינן "דברים קשים".
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקס שביר

חדשה
    11/12/2008

אני גם נשאית איקס שביר וגם לי אין בעיות פוריות אבל בכל זאת עושה את הטיפול כמו כולם אבל תשאלי את הרופאים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו