בדיקת ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביוץ
    ורד
    10/12/2008

ד"ר שלום! יש לי 2 בנים ואני מאוד רוצה בת, קראתי כי על מנת להגדיל את הסיכוי לבת כדאי לקיים יחסים לא ביום הביוץ, לכן אני מבצעת בדיקת ביוץ ביתית. לפי הבנתי מהרגע שמופיעים 2 פסים זהים לוקח 24 שעות עד שמתרחש ביוץ. אתמול 9.12 ביצעתי בדיקה ב17:30 והבדיקה היתה שלילית. היום בבוקר ביצעתי בדיקה שנראתה חיובית, ביצעתי בדיקה גם בערב על מנת להיות בטוחה שהבדיקה חיובית אבל הפס בT היה פתאום חלש יותר . אני מבולבלת ולא יודעת לאיזו מהבדיקות להתייחס מה יכולה להיות הסיבה לכך שבבוקר הבדיקה חיובית ובערב שלילית ? האם יכול להיות שאני כבר בביוץ ולכן הפס נחלש? ( כי הLH יורד כשמתחיל הביוץ). יכול להיות שבזמן קצר כ"כ התחיל הביוץ למרות שלא עברו 24 שעות מהבדיקה החיובית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    10/12/2008

כדי להגדיל את הסיכוי לבת צריך לקים יחסי מין רחוק לפני הביוץ (כיומיים לפני ). אלה סטיות אפשריות בבדיקה סביר להניח שהביוץ יהיה כ 24 שעות לאחר הופעת הבדיקה החיובית החזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו