מעקב זקיקים - שלוש שאלו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים - שלוש שאלו
    ענת
    10/12/2008

שלום לכל הרופאים. אנו מנסים להיכנס להיריון מזה כעשרה חודשים. בחודש האחרון אני נוטלת איקוקלמין. כמו כן, ביצעתי השבוע מעקב זקיקים והתוצאות האחרונות להלן: שחלה ימנית - 18מ"מ שחלה שמאלית - 22מ"מ עובי רירית - 3.6מ"מ דוגלס - אין. מעיון בשאלות קודמות בפורום, אני מסיקה כי אני לפני ביוץ. יחד עם זאת, אני חוששת שעובי הרירית נמוך מדי. שאלותי: 1. אשמח לקבל הסבר קצר לגבי משמעות נוזל דוגלס ואי קיומו אצלי. 2. האם יש סיכוי לקליטת הריון עם עובי רירית נמוך כל כך? 3. מה ניתן לעשות על מנת להגדיל את עובי הרירית? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים - שלוש שאלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    10/12/2008

הרירית מתעבה כתוצאה מהשפעת האסטרוגן. רמת האסטרוגן קשורה במס' הזקיקים ובגודלם. נוזל בדוגלאס יכול להופיע מס' שעות לאחר הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלות

ענת
    11/12/2008

בוקר טוב. ראשית, תודה על התגובה המהירה. שנית, לגבי עובי הרירית - האם עליי לצפות שהיא תתעבה בהמשך? לאיזה עובי היא יכולה להגיע אם כרגע היא 3.6 ואני לפני הביוץ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    11/12/2008

הרירית אכן תתעבה. רירית תקינה נעה בין 7 ל - 15 מ"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו