מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אירנה
    11/12/2008

שלום ד"ר אני בעלת שחלות פוליציסטיות , מחזור לא סדיר, ןמחזור 3 עכשיו לוקחת איקקלומין - פעם ראשונה 2 כדורים ביום למשך 5 ימים, בלי מעקב זקיקים- ביוץ לא הגיע וגם מחזור לא היה לקחתי אוטרוגסטן ואז הופיע לי מחזור. התחלתי לקחת איקקלומין בפעם שנייה כדור 1 ביום - הגיע ביוץ אבל לצערי הרב לא הגיע הריון ואני קיבלתי מחזור 14 יום אחרי ביוץ.( עשינו גם מעקב) אחרי פעם שניה באיקקלומין נודע שלבעלי יש בעיה בתנועתיות של זרע וריכוז 13%. אמרו שנעשה השבחת זרע אך צריך קודם שישהיה ביוץ- נתנו לי עוד פעם איקקלומין כדור 1 ביום- ועכשיו יום 21 ועדיין איין ביוץ וכמו שבמעקב זקיקים הראה( רירית 7.9, זקיקים בשחלה ימנית 10 מ"מ ושחלה שמאלית זקיקים קטנים בלבד) אמרו שהחודש כנראה לא יהיה ביוץ. התקשרתי לרופא שלי אחרי מעקב ואמרתי לו שזה כבר פעם 3 שאני לוקחת איקקלומין , הוא אמר שנעלה מינון ל 2-3 כדורים ביום ונראה- ואז שאלה שלי למה איקקלומין השפיע עלי פעם אחת ופעם שניה לא השפיע עלי? הוא אמר שזה מוזר מאוד. מתי עוברים לזריקות אין לי כבר כוח לחכות אני כל כך מיואשת , אנחנו שנה מנסים וכל חודש זה מיאש עוד הפעם מהתחלה האם אתה מציע עוד לנסות עם איקקלומין או שישר לעבור לזריקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית שלום

פרופ' שחר קול
    11/12/2008

יש סיכוי להשיג ביוץ עם איקקלומין.
    לא להתייאש!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו