דקאפפטיל והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקאפפטיל והריון
    ג.
    12/12/2008

עשיתי השבוע בדיקות דם ונאמר לי שלמחרת אני אמורה לבייץ, למרות שסיכויי להרות באופן טבעי בגלל בעיית זרע, האם במידה ואכן נכנסתי להריון, יכול להגרם נזק אם שבוע אחרי הביוץ אני מתחילה להזריק Decapeptil? האם בתהליך של פרוטוקול ארוך אני אמורה לקבל בכל זאת את המחזור אחרי שמתחילה עם הזריקות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקאפפטיל והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    12/12/2008

טיפול בדקפפטיל לא יגרום נזק להריון
    אם הטיפול החל לאחר ביוץ יש לצפות למחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיפרלין במקום דקאפפטיל

ג.
    13/12/2008

הלכתי לבית המרקחת לקנות את הדקאפפטיל ונאמר לי שקופת החולים כבר לא משתמשת בתרופה זו ובמקומה ניתן תחליף בשם iphereline , האם לקחת אותה במקום, הם היא מועילה באותה מידה או שכדאי לרכוש את הדקאפפטיל באופן פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    14/12/2008

דיפרלין = גנריקה של דקפפטיל, כלומר אמור להיות אותו הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הזרקת דקפפטיל

ג.
    14/12/2008

תודה רבה על התשובות. שאלה נוספת לגבי דקפפטיל, אני אמורה להתחיל השבוע ומגיעה הביתה כל יום בשעה 7 בערב כך שאזריק כשאגיע אך בפעם הראשונה אמורה להזריק בהנחיית אחות בקופת החולים והם פתוחים רק עד 6 בערב, האם יש חשיבות להזריק בשעה קבועה? הרופא לא הנחה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    15/12/2008

זריקה ראשונה בהנחיית האחות סביב 6 בערב, השאר - סביב 7 - 8 בערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו