אקטרופיון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אקטרופיון
    מ'
    12/12/2008

נגשתי לרופא שלי עם 2 בעיות אחת דימום קדם וסתי (כ 5ימיםעד 7) והשניה שאני מנסה הריון כבר כמעט שנה . הרופא שלח אותי לבדיקות דם +קיבלתי פרוגילוטון (שמנע ממני ביוץ באותו חודש)על מנת ל"סדר" את הדימום וכדי להתחיל לבדוק מה קורה עם ההריון. יש לציין שלפני שנה עברתי בדיקת קלופוסקופיה ובה עד כמה שזכור לי היה אקטרופיון אני זוכרת שירד דם בזמן הבדיקה - שלא כצורך.. ונאמר לי חוסר איזון הורמונלי ושהמבנה בצוואר הרחם בולט החוצה (אני לא יודעת להגדיר מדוייק זה מה שאני זוכרת) השאלה שלי היא - האם האקטרופיון הזה עלול למנוע הריון? יתכן ואני יצטרך לעשות צריבה האם יש סיכוי שהצריבה עצמה גם מונעת הריון או לא מועילה? יש לציין שהבדיקות דם שהרופא נשים הפנה אותי יצאו בסדר מבחינה הורמונלית . תודה מ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטרופיון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ שלום

פרופ' שחר קול
    13/12/2008

"אקטרופיון" - תופעה תקינה שאינה דורשת טיפול בצריבה, אלא אם יש סימפטומים חריגים: הפרשות רבות, דימום חוזר לאחר קיום יחסים. אין קשר לפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מ'
    13/12/2008

זה מה שרציתי לשמוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו