מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבת שלום-שאלות (קצת ארוך-תודה מראש)שפרה12/12/2008
אני לפני שאיבה מספר שתיים.אני יודעת שהופקו לקחים מהראשונה ,כמו לעשות איקסי לכל העוברים ונראה לי שגם לגדל יותר את הביציות בבטן לפני השאיבה,כי אז לקחתי 12 יום זריקות והיום 15 יום. בשיחה עם הפרופסור הוחלט שאם יהיו עוברים טובים יגדלו בין 3-5 ימים. 1.האם יש יתרון בגידול הביציות בבטן -יש משמעות לגודלן על איכות העוברים? 2.האם תוכל להסביר לי מה היתרון בלגדל את העוברים במעבדה? האם זה שהם יהיו מחולקים ליותר תאים יגדיל את סיכוי הקליטה? (אני מודעת גם לסיכונים בגידול) 3.האם יכול להיות שאין קליטה כי למרות שאין בעיה ידועה לי או לבעלי ,יש איזשהי בעיה בעוברים שנוצרים שגורמים לכך שלא תהיה קליטה או התפתחות? שמעתי על משהו כזה (בעיה גנטית בזרע או בביצית שלא רואים אותה על פניו אם לא ממש בודקים) ולכן אני מודאגת... 4.בפעם האחרונה היו לי הרבה ביציות גדולות ו11 הפריות מתוך 17.שדיברתי פעם אחת עם הד"ר הוא אמר שלא כל הביציות היו "יפות" ז"א שיא האיכות.מה זה אומר? איך פותרים את זה? האם זה יכול להיות חד פעמי ושבשאיבה הזו זה יהיה שונה באורך פלא? תודה רבה לכם-האתר הזה ממש הצלה! שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה שלום
פרופ' שחר קול13/12/2008בטיפול קודם היו 11 הפריות מתוך 17 - אחוז תקין לחלוטין.
יתכן ומדובר על בעית איכות הביציות. כנראה שאת מייצרת אחוז גבוה יחסית של ביציות שאינן תקינות ואינן מסוגלות לייצר עוברים תקינים.
"גידול" העוברים במעבדה למשך 5 ימים - בלסטוציסטים - לא יפתור את הבעיה, אך ישפוך אור נוסף על המצב, בעיקר אם יתפתחו בלסטוציסטים תקינים.
כנ"ל לגבי ביצוע איקסי - הליך שאינו מתקן ביציות לקויות.
לסיכום - הסיכוי להריון הוא טוב, כי את מייצרת הרבה עוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

