לד"ר ישי המקסים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי המקסים
    לימונית
    12/12/2008

ד"ר ישי ערב טוב, ביום ה' הייתי במעקב זקיקים ודם. נמצאו מס' לא גדול של זקיקים, בהם אחד מוביל - גודל 27 מ"מ, והשאר קטנים, לא זוכרת בדיוק אבל בין 10 ל-17, ויש גם אחד של 7 מ"מ. בתחילה נאמר לי לבוא ביום א' להמשך מעקב, ולאחר הגעת תוצאות בדיקת הדם שלהלן: 11.6- 1.1 IU/L 3.1 LH 1500- 0 pmol/L 4982 ESTRADIOL (E-2) 76.0- 19.0 nmol/L 2.6 PROGESTERONE נאמר לי להמשיך היום(יום ה') את המנוגון (בבוקר כבר לקחתי את הצטרוטייד), מחר - שוב צטרוטייד ומנוגון, וביום שבת לקחת בבוקר את הצטרוטייד וב-שעה 22:00 את האוביטרל, כדי שהשאיבה תתבצע ביום ב'. אני קצת דואגת, נראה לי שיהיו מעט זקיקים, האם זה נראה לך נכון שהשאיבה תתבצע ביום ב' (לפי המעט הזכור לי במעורפל הזקיקים בגודל, 17, 16, 15, 14, 11, 10 ו-07) אבל זה פחות או יותר, לא מדוייק (ייתכן אפילו שהוספתי זקיק). הוסבר לי שהזקיק בגודל 27 מ"מ הוא בטח כבר ציסטה. מה זה אומר? האם שואבים גם אותה? האם יכולה להפריע? הרירית היתה בעובי 6.667. ד"ר ישי, אני מצטערת שאני פונה אליך שוב באותו העניין, אבל אני מאוד דואגת מעניין ההחזרה. אני רוצה לבקש ממך שלפחות אם זה יצא ביום ד', שתדאג לעדכן את הצוות - שלא יפנו אותי למישהו אחר (כדי שלא תיווצר אי נעימות). וכמובן מפחדת שזה יצא ביום ה'. מחכה לחוות דעתך על יום השאיבה ולתשובותיך האחרות, בתודה מראש, ושבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי המקסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת על ערכים של בדיקות הדם

לימונית
    13/12/2008

ד"ר ישי, האם הערכים של הבדיקות הם טובים לזמן זה של הטיפול? האם הערך של האסטרדיול מעיד על אפשרות לגירוי יתר (למרות שאין הרבה זקיקים)? בהמון תודות, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    14/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו