הם כדאי גסטון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הם כדאי גסטון?
    אלין
    14/12/2008

מזה כשבועיים דימום קל בניגוב, אני נמצאת בהריון טבעי ללא טיפולים. היום באולטרהסאונד רירית 25 מ"מ, גופיף צהוב בשחלה אחת 12 מ"מ, הורמונים: פרוגסטרון 102 ואסטרדיול 1112 בטא 395. לא נמצא מקור לדימום, לא נמצא שק הריון, הרופא המליץ גסטון זריקה פעם ביומיים.. האם אין פתרון קל יותר? מה סיכויי להריון תקין אני חוששת מהריון חוץ רחמי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הם כדאי גסטון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות להודעה

אלין
    14/12/2008

הבטא כרגע 1095 ביום שישי ( לפני יומיים) הייתה 395 אני עכשיו ממש בלחץ. לא היו אמורים לראות שק או משהו היום.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש בחרדות

אלין
    14/12/2008

ראיתי באינטרנט כל מיני פרסומים על הריון חוץ רחמי או הריון מולארי .. אני ממש נמצאת בחששות.. אשמח אם מישהו יוכל להרגיע אותי :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דורית

ד''ר דוד ישי
    14/12/2008

את מלחיצה את עצמך מעט מוקדם מדי. את נמצאת על הגבול של רמת הבטא שמעליה חייבים לראות שק אם ההריון רחמי. אני מציע לחזור על בדיקת הבטא בעוד יומיים. אם הרמה תעלה ועדיין לא יראה שק הסיכוי להריון אקטופי גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו