קיום יחסים לאחר טיפול הפריה, דחוף!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים לאחר טיפול הפריה, דחוף!!
    מטופלת IVF
    15/12/2008

זאת הפניה הראשונה שלי לפורום למרות שאת לא ההפריה הראשונה שלי אתמול ביצעו לי החזרה מפתיעה משום שביום שישי וגם בשבת הודיעו לי שכנראה לא הצליחו להיווצר עוברים ואז ביום א בבוקר במפתיע הודיעו לי שיש לי עובר אחד בתחילה של 5 תאים וכשהגיע תורי בזמן ההחזרה הודיעו לי מהמעבדה כי גדל ל-7 תאים חזרנו הביתה ומאוד שמחנו אנו ובן זוגי מכאן שאתמול היה יום שמח עבורנו אחרי תקופה שבה כעסתי והייתי עצבנית עליו מאוד (כנראה ההורמונים) בקיצור בלילה משהו בנינו התחמם וקימנו יחסים אנלים מלאים ולאחר שהוא גמר הוא סייע לי באופן ידני אני רוצה לציין שלפני הפעם הזו ניסינו פעמיים (מין אנאלי) וההצלחה היתה חלקית ומאוד כואבת לעומת אתמול שהיתה מדהימה כלל לא כאב נהפוכו בקיצור האם הרסתי את סיכויי ההפריה? למרות שלא היתה חדירה לנרתיק אבל כן גמרתי! אני מאוד מקווה שלא הרסתי אנא תשובתך הדחופה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטופלת שלום

פרופ' שחר קול
    15/12/2008

לא הרסת.
    זה לא ישפיע על התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו