שאלות לפני החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני החזרה
    שפרה
    15/12/2008

אתמול עברתי שאיבה,יצאו 10 עוברים מתוכם הופרו 9(בנתיים..מקווה שלא ישתנה) יש לי כמה שאלות: 1.יש לי כאבים שאתמול היו יותר חזקים והיום חל שיפור אך עדיין רגיש.אם מחר יהיה אף יותר טוב מהיום,אז אין סיבה לא להחזיר יום רביעי נכון? אני לא רוצה שתהיה סביבה לא טובה לעוברים... 2.אם לקחתי בעבר אסטרופם ואז במקום שהרירית תגדל היא נסוגה.(ז"א יום 7 יום 6.5 ואז שוב 7...,משחק)אז הפסקתי ועשיתי החזרות על בסיס טבעי,שהיה מוצלח יותר לרירית.השאלה היא ,עכשיו בטריים,הרירית שלי 9.אני מניחה שאחרי החזרה של הטריים יגידו לי לקחת אסטרופם.האם האסטרופם יכול לפגוע ברירית שלי(אני לא צריכה שהוא יגדיל אותה,מן הסתם אלא רק ישמור עליה),רופא אחד אמר לי שזה לא יכול לפגוע,אבל אני דואגת שזה מה שיכשיל אותי ואף אחד לא ישים לב. 3.הפרופסור שמטפל בי החליט לגדל את העוברים לבלצטוציסטים (...לא זוכרת איך מבטאים את זה...סליחה על הבורות),במידה והם יגדלו יפה ב"ה,יש יותר סיכוי להריון? תודה. (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לפני החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפרה שלום

פרופ' שחר קול
    15/12/2008

1. נראה סביר, אם כי יש מקום להתייעצות עם הרופא המטפל.
    2. האסטרופם אינו חיוני.
    3. כן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו