הורמונים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הורמונים?
    טל
    16/12/2008

ד"ר שלום. השבוע עברתי הזרעה ראשונה מבנק הזרע (אין לי נתונים על איכות הזרע). קיבלתי אורביטרל וההזרעה התקיימה 38 שעות אחרי. היה רק זקיק אחד והזרעה אחת. האם אלו נתונים קלושים להשגת היריון? במידה ולא יושג היריון, אני די מבולבלת וההחלטה בידי לדברי הרופא, אם כדאי כבר בחודש הבא לקבל הורמונים לעודד מספר רב יותר של זקיקים. אני בת 35, מחזורים סדירים, עפ"י בדיקות הדם אין בעיה. תודה על הכוונתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן שלום

פרופ' שחר קול
    16/12/2008

הנתונים טובים להשגת הריון.
    מציע להמשיך טיפול על בסיס מחזור טבעי.
    לא רצוי להסתכן בריבוי עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים? המשך

טל
    16/12/2008

תודה על התשובה. זו גם הגישה שלי - נסיונות טבעיים. העניין שבעבר היו לי הרבה בעיות הורמונליות ואני גם מטופלת באלטרוקסין. במשפחה כולם בהפריות... המון בעיות פריון. כרגע אני מאוזנת והכל תקין. בהזרעה השניה, אם אצטרך, אהיה 4 ח' לפני גיל 36. הבירוקרטיה בבנק הזרע מאד מתישה, העלויות הכלכליות גבוהות ולכן אין לי התנגדות להיריון אחד עם תאומים מאשר להתחיל בגיל 38 שוב נסיונות להרות לילד שני. השאלה שלי, אם המצב יהיה זקיק אחד גם חודש הבא, מה הסיכויים בהזרעה (ללא הורמונים) להיקלט ? ושאלה שניה, מה עדיף, תזמון ביוץ עם אורביטרל והזרעה אחת (כמו שעשיתי החודש) או ביוץ טבעי ושתי הזרעות יום אחר יום. תודה שוב מקרב לב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו