לפני הזרעה 2

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הזרעה 2
    שריתוש
    16/12/2008

טופלתי בפוריגון, נאמר לי להזריק אוביטרל היום - הזרקתי ב- 17:30. בדיקות דם היום: E2 - 1413 PROGESTERON - 1.5 LH - 4 . זקיקים - אחד 20 ושני 17 ועוד כמה יותר קטנים, מחר אני אמורה לבצע הזרעה. 1. האם הבדיקות תקינות ומתאימות לבצע הזרעה? 2. האם הפרוגסטרון לא נמוך? 3. באיזו שעה כדאי לבצע את ההזרעה? והאם צריך הזרעה אחת או שתיים? מודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הזרעה 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

פרופ' שחר קול
    17/12/2008

1. כן
    2. תקין
    3. הזרעה אחת, 36 - 40 שעות לאחר האוביטרל. לא טעות לבצע 2 הזרעות. אם הזרע לקוי - רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הזרעה

שריתוש
    17/12/2008

הזרקתי אוביטרל אתמול בשעה 17:30 והיום בשעה 14:00 בוצעה הזרעה. האם זה לא מוקדם מידי? אמרו לי לבצע רק הזרעה אחת ולא שתיים - יכול להיות שביצעתי את ההזרעה מוקדם מידי ופיספסתי? כדאי לקיים יחסי מין מחר כדי לתפוס את הביוץ? מפחדת שפיספסתי את המועד הנכון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו