בוקר טוב מספר שאלות בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב מספר שאלות בבקשה
    ליהיא
    17/12/2008

אני נמצאת בטיפולים כבר 7 חודשים בת 26 עם ילדה בת 5 מהריון ספונטני מאז מנסים ללא הצלחה. החודש ביום ה3 לווסת הייתה לי ציסטה 32*29 והרופא אמר לי לחזור ביום ה5 לווסת לראות אם הציסטה נעלמה ואם ניתן לבצע הזרעה החודש,חזרתי אתמול יום5 לווסת והציסטה אכן קטנה משמעותיית,אך בתוך יומיים אלו צמח לו זקיק 14*12 (ביום 5 לווסת)הרופא שלי אמר לי שכבר מאוחר לדקפפטיל ולכן נתן לי צטרוטייד וגונל 112.5 והוא אמר שזה די מאוחר לצטרוטייד, אבל ננסה בכל זאת ונקווה שהוא ישפיע,האם באמת יש סיכוי שהצטרוטייד יעזור לעכב את הביוץ למרות הזקיק 14*12 או שזו היא אשליה?והאם לא ניתן להפרות את הזקיק הזה עם רירית כרגע 4.5 מ"מ?ועוד שאלה זו היא הפעם הראשונה בה אני מזריקה צטרוטייד בדרך כלל אני מזריקה מהיום ה3 דקפפטיל אך בגלל הציסטה חיכנו ליום ה5 משום מה הזריקה הזו היא כואבת לי מאתמול שהזרקתי ועד עכשיו המקום כואב ויש גם דקירות פנימיות האם הזריקה הזו אמורה לכאוב יותר משאר הזריקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב מספר שאלות בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליה שלום

פרופ' שחר קול
    17/12/2008

הציטרוטייד יעכב הביוץ, ללא אשליות, וללא פקפוק.
    עד יום הביוץ יש לשער שהרירית תיתעבה.
    צטרוטייד לא אמור לכאוב יותר מזריקות אחרות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו