שאלה ממש ממש מוזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש ממש מוזרה
    17/12/2008

בוקר טוב, יש לי שאלה ממש מוזרה ואשמח לתשובה. היתה לי החזרה של שני מוקפאים ביום חמישי האחרון. ביום שני, ארבעה ימים לאחר מכן (וביום השביעי מהביוץ) התחילו לי דימומים ממש ממש קטנים, כאלה שיוצאים רק עם ההפרשות, אבל דימומים אדומים, כלומר דימום חדש. עשיתי אתמול בדיקת הורמונים (לבדוק את השפעת התמיכה) והE2 היה 1472 והפרוג' 85. זאת הפעם הראשונה (זו ההחזרה השישית שלי) שיש לי דימומים בשלב כזה והם נמשכו גם אתמול, מה שגרם לי לחשוב שאולי סוף כל סוף יש סימן חיובי ואלו דימומי השרשה. אבל אז אתמול בערב (ואני מצטערת מראש שזה הולך להיות תיאור מגעיל...) בניגוב ראיתי על נייר הטואלט יחד עם ההפרשה הדמית גם משהו קטן שנראה כמו שק ממש ממש קטנטן (אדום בורדו כזה) והעניין הוא שלפני שנה בערך ראיתי בדיוק את אותו דבר גם במסגרת הפרשות דמיות שהיו לי בשלב שבין ההזרעה לבין קבלת הווסת, דבר שגרם לי לחשוב שלא מדובר סתם בקריש דם אלא בעובר שניסה להשתרש ולא הצליח ולכן נפלט אתמול יחד עם ההפרשות הדמיות. האם מה שאני מתארת יכול לקרות? האם יכול להיות שבאמת מה שראיתי זה העובר שניסה להשתרש ולא הצליח ונפלט החוצה? אני רוצה לציין שמאתמול הפסיקו הדימומים והעקצוצים שהיו לי בבטן התחתונה בימים האחרונים.... האם יכול להיות שהיה משהו והוא נגמר? תודה על הסבלנות וסליחה על השאלות המוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש ממש מוזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בר שלום

פרופ' שחר קול
    17/12/2008

5 ימים לאחר החזרת העוברים אין שק הריון, ולא ניתן לראות את העובר, אלא במיקרוסקופ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו