איחור בוסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור בוסת
    חסויה
    17/12/2008

הי דוקטור! בת 30,מחזור אחרון 16.11. ב 7.12 התחלתי להזריק זריקות יומיות של דקפפטיל.(פרוטוקול ארוך)לקראת IVF שני בעקבות בעיה זכרית(מורפולוגיה 4% ,ריכוז 16 מיליון ושאר המדדים תקינים) .המחזורים שלי סדירים כל 29 יום. הייתי אמורה לקבל וסת שלשום אך טרם קיבלתי. מה שכן, אני כבר מעל שבוע עם הפרשות חומות כהות מלוות בקרישי דם דקים. האם הדקפפטיל יכול לגרום לאיחור ו/או לשינוי בוסת? עדיין לא היה דימום של ממש, רק הפרשות. יש לי תור ביחידה ביום ראשון (לוודא דיכוי ולהתחיל בגירוי השחלות). האם לדעתך ההפרשות הם כתוצאה מהזריקות? האם בכל זאת ישנו סיכוי להריון ספונטני עם נתוני הזרע הירודים? לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור בוסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין...

חסויה
    17/12/2008

שכחתי לציין שביום ה 21 למחזור (היום שבו התחלתי להזריק את הדקקפפטיל) עשו לי אולטרסאונד וראו שבייצתי-ראו גופיף צהוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור

פרופ' שחר קול
    17/12/2008

כמובן שלא ניתן לשלול אפשרות של הריון.
    דקפפטיל יכול לגרום לשיבוש במחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור, לצערי המחזור עכשיו

חסויה
    17/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיע

חסויה
    17/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו