אי קבלת מחזור לאחר כדורי פרוברה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי קבלת מחזור לאחר כדורי פרוברה
    אפרת
    17/12/2008

שלום רב לקחתי כדורי פרוברה לצורך קבלת מחזור (יש לי שחלות פוליצסטיות), עברו חמישה ימים מאז שסיימתי ליטול את הכדורים ( 2 כדורים במשך 5 ימים) ועדיין לא קיבלתי. מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם יש סיכוי שאני בהיריון? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    17/12/2008

יש סיכוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אפרת
    19/12/2008

תודה על תשובתך. אם כן, כמה זמן אתה ממליץ שאחכה לפני שאני ממהרת לעשות בדיקת היריון? כלומר אחרי כמה זמן מקסימום אחרי נטילת הכדורים זה אמור להגיע? המון תודה וסופ"ש נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

הוסת אמור להופיע כ 5 ימים לאחר סיום התרופה. חכי עד תחילת השבוע הבא. אם לא יופיע וסת עשי בדיקת הריון. אם התשובה תהיה שלילית לכי לרופא לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו