טיפול בגלוקופאז' וביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול בגלוקופאז' וביוץ
    לונה
    18/12/2008

שלום רב! אני פוליציסטית בת 25 עם עודף משקל. מעולם לא היתה ווסת סדירה וטופלתי בגלולות מניעת הריון כאשר בעזרתן הווסת הגיעה כמו שעון. לאחר הפסקת הגלולות, במשך חצי שנה, לא קיבלתי ווסת כלל. פעמיים טופלתתי בפרימוניל ולאחר הטיפול קיבלתי ווסת אך מדובר בווסת חד פעמית עקב הטיפול. כעת אני מטופלת מזה חודש בגלוקופאז' תוך כדי שינוי תזונה לתזונה דלת פחמימות. ירדתי 4 ק"ג. קיבלתי החודש ווסת ואני כל כך מאושרת. אך מישהי אמרה לי שווס שמגיעה לאחר טיפול בגלוקופאז' לא מעיד בהכרח על ביוץ... מה דעתכם? בנוסף, האם ניתן להמשיך טיפול בגלוקופאז' גם לאחר שנכנסים להריון? אני פוחדת להכנס להריון בזמן הטיפול ואז לפגוע בתינוק בגללה טיפול... תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בגלוקופאז' וביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לונה

ד''ר דוד ישי
    18/12/2008

ההשפעה המשולבת של ירידה במשקל יחד עם גלוקופז' יכולה להיות מצויינת אבל לעיתים צריך להתמיד לאורך תקופה ארוכה של חודשים. אי אפשר להוכיח בדיעבד, אל סביר שכן היה לך ביוץ. אז אל תקשיבי לאנשים ותמשיכי בטיפול. יש סימן שאלה לגבי המשך הטיפול בהריון, אבל דבר אחד ברור. הוא אינו פוגע בעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו