ערב טוב!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערב טוב!!!
    שפרה
    18/12/2008

מחר מחזירים לי עוברים טריים. ביום ראשון נשאבו לי 10 ביציות,הופרו 9 עוברים. הוחלט לגדל אותם לבלצטוציסטים,מחר תהיה ההחזרה (יום שישי-כלומר 5 ימים לאחר השאיבה) 1.מהו בלצטוציסט ומה מטרת הגידול? 2.הפרופסור אמר לי היום ש-5 מתוכם גדלו ממש יפה.מה זה אומר לגבי האחרים? 3.מדוע יש יותר סיכוי להריון ככה? (ואם יש יותר סיכוי-למה לא עושים לכולם??...) 4.אני כבר 4 ימים עם אוטרוגסטן לקראת ההחזרה,4 נרות בוקר ו-4 ערב. האם אני יכולה עד מחר לפני ההחזרה לקבל מחזור?...כי יש לי כאבים שדומים מאוד למחזור... האם משהו משתבש שם ברירית עד ההחזרה,או שאם אין דימום-אין בעיה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עונים לי...אז מוסיפה עוד שאלה

שפרה
    19/12/2008

היום החזירו לי 3 עוברים מתוכם שניים גדלו לבלצטוציסטים ,אחד היה m והשני m+, הפרופסור אמר שמאחד הוא היה פחות מרוצה מקצב הגדילה שלו ליום 5.. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שפרה

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

אין כאן עניין של דעה. שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שפרה

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

השלב של הבלסטוציסט הוא השלב המתקדם ביותר שבו ניתןלגדל את העוברים במעדה. לא כל העוברים מצליחים לשרוד ולהגיע לשלב הזה. יש יותר סיכויים להריון כי העוברים שהצליחו להגיע לשלב הזה הם עוברים אייכותיים יותר. מצד שני יש סיכויים יותר גדולים שאף עובר לא יצליח להגיע לשלב הזה ולא יהיו עוברים להחזרה.למרות התחושות שלך אין סיכוי שתקבלי וסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו