הזרקה של דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרקה של דקפפטיל
    עינת
    18/12/2008

התחלתי היום להזריק דקפפטיל והיום עשיתי זאת בפעם הראשונה בעזרת אחות בקופת החולים, הבעיה היא שבקופת החולים סוגרים חצי שעה לפני שאני מגיעה לאיזור ובעלי לא תמיד נמצא בשעות שאני חוזרת הביתה כדי להזריק לי ואני לא חושבת שאני מסוגלת להזריק לעצמי, האם ידוע לכם על שירות של אחות פרטית או משהו בסגנון שניתן לגשת אליה באופן פרטי על מנת להזריק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה של דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעדי

לימונית
    19/12/2008

היי עדי, 1) לא כתבת באיזה קופ"ח את. 2) אם את ב"כללית" - תנסי לברר את זה ב-2700*. לאחרונה הם פרסמו שיש אפשרות (בתשלום) להזמנת אחות למקום העבודה או הביתה לצורך בדיקת דם. ייתכן וגם לצורך הזרקות. 3) בתור מי שמנוסה בזה, כדאי לך בכל זאת לנסות, בהדרכת אחות, לעשות את זה לבד. זה מזרק מוכן, מזריקים את זה לבטן, ואחרי שלומדים רואים שזה ממש לא קשה ולא כואב. זה יוריד ממך הרבה מתח למשך חודש שלם סביב ההגעה בזמן להזרקות. שיהיה לך בהצלחה. לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימונית

עינת
    19/12/2008

קודם כל תודה על התגובה. לא נראה לי שאני מסוגלת להזריק לעצמי ובעלי יזריק לי בדרך כלל אבל צריכה לימים שהוא לא נמצא מישהו שיכול להזריק במקומו, מקסימום נקפוץ בפעמים האלו למוקד ונשלם כי אין לנו ברירה אחרת. תודה בכל מקרה ובהצלחה גם לך ושנצא מהפורום הזה כבר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן הזרקה

עינת
    19/12/2008

מה טווח ההזרקה שלי דקפפטיל שמותר לחרוג מהשעה הקבועה? בדרך כלל אני מגיעה הביתה באותה השעה אך לעיתים חצי שעה אחרי או לפני האם זה בסדר או שרצוי בדיוק באותה השעה? האם זה עלול להשפיע לרעה על היעילות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עדי שבוע טוב!!

tooti
    20/12/2008

עד שהרופאים יענו לך ... לי הסבירו שהזריקות צריכות להיות באותה השעה אך חריגה של עד שעה היא סבירה.. מקווה שעזרתי!! בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

אני מניח שתשובה מהנות בעלות הניסיון תהיה מדוייקת יותר מזו שלי. תתקשרי לקופה שלך. אני בטוח שתקבלי מענה. הזריקה צריכה להיעשות באותה שעה פלוסמינוס שעה שעתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו