הריון ספונטני במהלך פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון ספונטני במהלך פרוטוקול ארוך
    גילי
    19/12/2008

שלום רב, נקבע לי פרוטוקול ארוך לפני IVF, בגלל בעית זרע (מורפולוגיה 1% ותנועתיות 16%) וכמו כן בצילום רחם שלי נקבע כי שתי החצוצרות סתומות (אולם אין לי סיבה לבעיה המכאנית הזאת ויש סיכוי שהתוצאות שגויות עקב התכווציות השרירים בעת הבדיקה). הספקתי להזריק בטיפול הנוכחי 12 יום דקפפטיל. ומאחר שלא הגיע המחזור עשיתי בדיקת הריון וגיליתי לשימחתנו, בניגוד לכל הסיכויים, שאני בהריון עם הנתונים הבאים: 13.11 ווסת אחרונה , 14.12 בטא = 172, 16.12 בטא = 960, 18.12 בטא =2000. לאחר תוצאות אלו הפסקתי את הדקפפטיל והמשכתי בתמיכת אנדומטרין. ושאלותי: 1. האם הערכים תקינים? 2. האם יכול להיות סיכון לחוץ רחמי? 3. האם הזרקת דקפפטיל מסכנת? משפיעה? 4. האם יכול להיות הגיוני עם נתונים כמו שלנו כניסה להריון טבעי? מה הסטטיסטיקה? תודה רבה רבה, גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גילי

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

ערכי הבטא תקינים. יש סיכוי להריון מחוץ לרחם. אבל ברמה כזאת של בטא אפשר כבר לראות את ההריון באולטרסאונד ולדעת האם הוא ברחם או לא. הדקפפטיל לא מזיק אם מפסיקים אותו ברגע שמקבלים תשובת הריון חיובית. יש סיכוי להריון טבעי , עובדה. עד כמה הסיכוי נמוך יותר מהסיכוי עם זרע תקין ? קשה להגיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גילי
    20/12/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה. זה מרגיעה לשמוע עוד דעה שהדקה לא פוגעת. אמרת שיש סיכוי לחוץ רחמי, בגלל שהחצוצורות חסומות? אם נתוני הפרוגרסטורון טובים עד כה - 46, 82, 70..., והבטא מוכפלת בכל יומיים זה לא אומר שהסימנים טובים והסיכון לחוץ רחמי יורד? תודה, גילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גילי

ד''ר דוד ישי
    21/12/2008

לא ניתן להסיק לפי ההורמונים לגבי הסיכוי להריון אקטופי . צריך לעשות אולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לד"ר ישי בנוגע להנ"ל

לירון
    20/12/2008

לבעלי בעיה זכרית של 100000 זרעונים בלבד אך עם תנועה. אני מבינה אם ככה שיש סיכוי להריון טבעי אך קלוש? האם ראית מקה כזה שבו היה הריון טבעי עם עמות מעטה מאוד של זרע? יש לציין כי אצלי הכל תקין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירן

ד''ר דוד ישי
    21/12/2008

יש סיכוי להריון, אבל הוא מאד מאד נמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו