מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון ספונטני במהלך פרוטוקול ארוךגילי19/12/2008
שלום רב, נקבע לי פרוטוקול ארוך לפני IVF, בגלל בעית זרע (מורפולוגיה 1% ותנועתיות 16%) וכמו כן בצילום רחם שלי נקבע כי שתי החצוצרות סתומות (אולם אין לי סיבה לבעיה המכאנית הזאת ויש סיכוי שהתוצאות שגויות עקב התכווציות השרירים בעת הבדיקה). הספקתי להזריק בטיפול הנוכחי 12 יום דקפפטיל. ומאחר שלא הגיע המחזור עשיתי בדיקת הריון וגיליתי לשימחתנו, בניגוד לכל הסיכויים, שאני בהריון עם הנתונים הבאים: 13.11 ווסת אחרונה , 14.12 בטא = 172, 16.12 בטא = 960, 18.12 בטא =2000. לאחר תוצאות אלו הפסקתי את הדקפפטיל והמשכתי בתמיכת אנדומטרין. ושאלותי: 1. האם הערכים תקינים? 2. האם יכול להיות סיכון לחוץ רחמי? 3. האם הזרקת דקפפטיל מסכנת? משפיעה? 4. האם יכול להיות הגיוני עם נתונים כמו שלנו כניסה להריון טבעי? מה הסטטיסטיקה? תודה רבה רבה, גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
ד''ר דוד ישי20/12/2008ערכי הבטא תקינים. יש סיכוי להריון מחוץ לרחם. אבל ברמה כזאת של בטא אפשר כבר לראות את ההריון באולטרסאונד ולדעת האם הוא ברחם או לא. הדקפפטיל לא מזיק אם מפסיקים אותו ברגע שמקבלים תשובת הריון חיובית. יש סיכוי להריון טבעי , עובדה. עד כמה הסיכוי נמוך יותר מהסיכוי עם זרע תקין ? קשה להגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גילי20/12/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה. זה מרגיעה לשמוע עוד דעה שהדקה לא פוגעת. אמרת שיש סיכוי לחוץ רחמי, בגלל שהחצוצורות חסומות? אם נתוני הפרוגרסטורון טובים עד כה - 46, 82, 70..., והבטא מוכפלת בכל יומיים זה לא אומר שהסימנים טובים והסיכון לחוץ רחמי יורד? תודה, גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גילי
ד''ר דוד ישי21/12/2008לא ניתן להסיק לפי ההורמונים לגבי הסיכוי להריון אקטופי . צריך לעשות אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר ישי בנוגע להנ"ל
לירון20/12/2008לבעלי בעיה זכרית של 100000 זרעונים בלבד אך עם תנועה. אני מבינה אם ככה שיש סיכוי להריון טבעי אך קלוש? האם ראית מקה כזה שבו היה הריון טבעי עם עמות מעטה מאוד של זרע? יש לציין כי אצלי הכל תקין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירן
ד''ר דוד ישי21/12/2008יש סיכוי להריון, אבל הוא מאד מאד נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)