רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    ערן
    20/12/2008

שלום אני בת 26 מנסה הריון שנתיים וחצי. עשיתי צילום רחם תקין . יש לי ביוצים יפים (זקיקים) אבל יש לי בעיה עם הרירית רחם במשך שנה וחצי הרירית בין 5-6 מ"מ לא יותר ידוע לי שרירית צריכה להיות 10 -12 מ"מ שיהיה הריון אבל לי אין . קיבלתי טיפול באסטרופם כדור 1 ביום וזה לא עזר. וקיבלתי פיורגון חודש שעבר וגם החודש מיום ה3 של המחזור שזה 4.12 יום ה 75 יחידות ביום 11.12יום ה10 של המחזור - רירית 7מ"מ וזקיקים12*11 13 . 14 . יום א 14.12 יום 13 של המחזור רירית 4 זקיקים 17*19 20 . מיום -ה ליום - א - הרירית ירדה והזקיקים גדלו עם טיפול בפיורגון .ובדיקת דם ביום 10.12 E-2 1636 PROGESTERONE- 2.1 הרופא של אמר לי שהטיפול לא עוזר לי . ושאני מופנית למרפאת פריון הם יעשו לי דיקור רירית האם יש בזה סיכון ? האם הפריה יכולה לעקוף את בעיית הרירית ? האם אני יכולה ללכת ישר להפריה ? בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

קצת התבלבלתי ממה שכתבת. אני חושב שחשוב שתופני למרפאת פוריות מסודרת. בעיקרון, רירית צריכה להיות מעל 6 ס"מ. מעבר לזה זה לא משנה. אין שום הוכחה שרירית של 12 מ"מ למשל, טובה מרירית של 8 מ"מ. ביופסיה של רירית הרחם אינה מסוכנת. לטיפולי הפוריות אין השפעה על רירית הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית דקה

ערן
    20/12/2008

ביוסופיה זה דיקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית דקה

ערן
    20/12/2008

למה הרירית פעם 6 ואח"כ יורדת ל 4 אני לא יכולה לעשות הזרעה למה זה קורה ? עם פיורגון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית דקה

ערן
    20/12/2008

איך אפשר לטפל ברירית שעולה ויורדת במשך שנתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו