IVF , פצע וחיסון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF , פצע וחיסון
    שמחה
    20/12/2008

נשואה בת 37, אמא לבת 6 . הופיע אצלי פצע בשפתיים החיצוניות כבר שבועיים.. חשבתי שזה יעבור אבל כנראה שהוא אפילו גדל קצת. הוא לא כואב במיוחד, אבל קצת מגרד ואם אני לוחצת עלי יש קצת כאב. שאלתי : חשבתי לקחת את החיסון נגד סרטן הרחם.. האם הזמן מתאים? או אני צריכה לבדוק קודם את הפצע? שאלה שניה: אני אמורה להתחיל IVF בחודש הבא ( בגלל בעיית זרע), האם אני יכולה לקבל את החיסון בזמן הטיפול, הבנתי שהחיסון הוא בשלבים, ומה עם הפצע האם זה מפריע? בבדיקות שערכתי לקראת IVF הכל יצא תקין , בדיקות דם למיניהם ושתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF , פצע וחיסון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום SOS

ד''ר דוד ישי
    20/12/2008

צריך לראות את הפצע כדי לדעת במה מדובר. אבל לא ברור לי מה הקשר בינו לבין החיסון. באשר לחיסון ול IVF , לדעתי אין קשר גם כאן. אפשר להמשיך ב IVF ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .. הקשר הוא..

שמחה
    20/12/2008

תודה ד"ר על התשובה המהירה. הקשר עם החיסון, שאני מבינה שה חיסון הוא נגד HPV , ואם במקרה שה פצע קשור ל HPV, האם יש טעם לקבל את החיסון או כבר מאוחר מידי? אני שמחה שאפשר להמשיך עם ה IVF .. אני חוששת שהרופא יחליט שאני חייבת לעבור PAP בגלל הפצע שזה יעקב את הIVF .. ( אף פעם לא עברתי את הבדיקה הזו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    21/12/2008

כמו שאמרתי צריך לראות את הפצע.אם צריך, PAP הוא בדיקה ממש לא מסובכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו