לרופאים שבוע טוב!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לרופאים שבוע טוב!
    tooti
    20/12/2008

ב14/12 שאבו לי 27 ביציות מתוכן הפרו 21 והוחזרו 2 ב 17/12 (יש לציין כי הבעיה היחידה שלנו היא חצוצרות חסומות ואני בת 30 וזהו ivf ראשון ) מאז השאיבה אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וביום ההחזרה נעשה א.ס. על מנת לשלול גירוי יתר.. ושאלותיי הן: האם אלו כאבים סבירים ומתי לדעתך אמורים לחלוף?ב. האם אחוזי ההפריה תקינים 21 מתוך 27? ביום ההחזרה נאמר לי כי 2 העוברים מצויינים דרגה 2 ורציתי לדעת מזה אומר ? ושאלה אחרונה מה לדעתך הסיכויים להריון לאור כל הנתונים שרשמתי? המון תודה ושבוע טוב ומבורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שבוע טוב!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת..

tooti
    20/12/2008

האם מותר לקחת אדויל נגד כאבים? כבר לקחתי אחד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לעצמי

tooti
    20/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום tooti

ד''ר דוד ישי
    21/12/2008

מעט כאבים זה סביר אבל אם הם יתחזקו כדאי לבדוק שוב אפשרות של גרוי יתר. הבדיקה ביום השאיבה אינה מספקת. אחוז ההפריה מצויין. ציון טוב לעוברים מעיד על סיכוי גבוה יותר להריון. קשה לדעת אבל אני מעריך שהסיכוי להריון הוא מעל 30%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה זה בהחלט מעודד!!!!

tooti
    21/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו