מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת טיפולחדווה20/12/2008
שלום רב, בת 38, אחרי 6הזרעות ו 2 טיפולי ivf. הטיפול האחרון היה הזרעה משום שלא היו מספיק זקיקים כמו בשאר הטיפולים ולכן החלטתי על הזרעה. ההזרעה היתה ב 3/12 וקיבלתי מוקדם יותר, ב- 14/12 . עשיתי בדיקות דם כדי לוודא שאיני בהריון (בעבר נקלטתי והיה לי דימום שטעיתי לחשוב שזה היה מחזור). תוצאות בדיקת הדם ב- 15/12 היו: ESTRADIOL(E2) 155.00 PMOL/L FEMALE PMOL/L FOLLICULAR PHASE 70-900 MID. CYCLE 140-1900 LUTEAL PHASE 70-1000 POSTMENOPAUSAL <150 HCG QUANT.(S) < 2 IU/L PROGESTERONE 2.90 NMOL/L FEMALE NMOL/L FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0 LUTEAL PHASE 3.8-51 POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0 הרופא נתן לי פרוטוקול חדש ל ivf. התחלתי דקה פפטיל ביום השני למחזור ו- 2 גונאל אף ו-2 מנוגון מהיום השלישי למחזור. (ולהמשיך עם הדקא). עשיתי בדיקות דם ב 18/12 ואלו התוצאות: ESTRADIOL(E2) 709.00 PMOL/L FEMALE PMOL/L FOLLICULAR PHASE 70-900 MID. CYCLE 140-1900 LUTEAL PHASE 70-1000 POSTMENOPAUSAL <150 LH 11.65 MIU/ML FEMALE MIU/ML FOLLICULAR PHASE 2.0-11 MID.CYCLE 12-105 LUTEAL PHASE 0.9-13.0 POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0 PROGESTERONE 10.70 NMOL/L FEMALE NMOL/L FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0 LUTEAL PHASE 3.8-51 POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0 הרופא שלי אמר לי שהפרוגסטרון שלי לא תקין וביקש שאפסיק טיפול. לא מבינה את הסיבה. אשמח להסבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חדווה
ד''ר דוד ישי21/12/2008הפרוגסטרון אכן גבוה. ברמה כזאת הפרוגסטרון יכול להפריע. בעיקר לרירית הרחם. ולכן עדיף להתחיל מהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)