איקוקלומין תאומים וניתוח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקוקלומין תאומים וניתוח
    מישהי
    21/12/2008

אני בת 28 אחרי 3 ניתוחים קיסריים, הראשון היה בגלל שהיו תאומים, תאומים שהגיעו אחרי טיפול באיקוקלומין פעם אחת בעקבות יותר משנה ללא כניסה להריון. 2 ההריונות הבאים הם ספונטניים וארעו לאחר וסת או שניים לאחר הפסקת הנקה (שזה מעל שנה מהלידה). כרגע אני שנה אחרי הפסקת הנקה וקבלת וסת ושוב לא נכנסת להריון. שאלותי הן: איך מאבחנים את מקור אי הפוריות? שמעתי שזה יכול להיות מהניתוחים או מהידבקויות- איך מגלים זאת? האם יש אפשרות להשתמש שוב באיקוקלומין כדי להיקלט על אף הניתוחים? (ב"ה לא היו סיבוכים) האם אין מניעה עקרונית שבעקבות כך אהרה שוב עם תאומים? או שעקב הניתוחים החוזרים יש סכנה מוגברת לקרעים ברחם?- מבחינתי דווקא הייתי מאד רוצה תאומים כי אחרי ניתוחים מספר הלידות יחסית מוגבל ואני רוצה כמה שיותר ילדים... אשמח לתשובה מהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקוקלומין תאומים וניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מישהי

ד''ר דוד ישי
    21/12/2008

אי פוריות מברריםצ ע"י בדיקות הורמונליות, בדיקת זרע וצילום רחם ( בשביל לשלול הדבקיוית ) .
    מאד לא כדאי הריון תאומים אחרי ניתוח קיסרי. אין טעם לקחת איקקלומין לפני שיודעים מה הסיבה לקושי להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו