ד"ר קול שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול שלום
    מירי
    22/12/2008

אני פונדקאית לאחר נסיון שלישי לא מוצלח. מזה זמן רב אני מוצאת עצמי נלחמת להשגת אולטראסאונד. נאלצתי לעבור שני רופאים במכבי, האחד סרב לעשות לי והשניה היפנתה אותי למרפאה בצ'ק סנטר אבל עם צילום אגן קטן במקום מעקב עובי רירית, כך שהיה לי קשה להשיג תור בזמן. כמו כן, ביקשתי הפניה אליך והיא סרבה לתת לי בטענה שעל מנת לברר אין צורך לזמן אליך תור. ברצוני לדעת: א. האם ניתן לקבל הפניות דרכך? (הושפלתי מספיק ע"י הרופאים השניים) ב. הרופא המטפל בתהליך נמצא במרכז ולפיכך יש צורך לעשות את הבדיקות הצפון. האם אני יכולה לברר דרכך מה הם זכויותיי במכביבנושא זה? אודה לך מאוד על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    22/12/2008

למיטב ידיעתי אין בעיה להשיג תור לאולטסאונד רירית רחם במרכז בריאות האישה בצ'ק פוסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, השאלה היא

מירי
    22/12/2008

היכן אני משיגה הפניות לכל בדיקה שאני אמורה לעבור בצ'ק סנטר? תודה מראש על המענה. להגיע אליך אני לא יכולה היות ולא נותנים לי הפנייה אז איך עושים זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    22/12/2008

מהרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו