הנקה ממושכת= להמתין בסבלנות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הנקה ממושכת= להמתין בסבלנות?
    שמחה
    22/12/2008

מזה שנה אני מנסה להכנס להריון אך ללא הצלחה. מעניין אותי לשמוע השערותיך בנושא: שאלתי- מה הסיבה לאי ההצלחה להכנס להריון שוב? הייתכן כי הסיבה נעוצה בעובדה שלאחר ההריון הקודם הנקתי במשך תקופה ממשוכת (שנה ושמונה חודשים)? לא קיבלתי מחזור במשך כל תקופת ההנקה. ורק 4 חודשים לאחר הפסקת הגלולות וההנקה גם יחד התחיל המחזור. אך ללא הריון. שאלה נוספת- אתמול שמתי לב שעדיין יש לי טיפה חלב בשדיים ושזה לא התייבש לגמרי, על אף שהייתי בטוחה שכן. האם זו הסיבה לאי ההצלחה? ושאלה אחרונה: כיצד אני יכולה לזהות אם יש לי ביוץ? אשמח לקבל תשובה לסימפטומים מאחר ואולי עדיין לא חזר לי ביוץ תקין בשל החלב, ומשום כך חוסר ההצלחה? ואם כך, כמה זמן ייקח עד שהכל יחזור למסלול הרגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגם...

שמחה
    22/12/2008

ואני בת 26 עם הריון אחד בהיסטוריה, לפני כשנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שלום

פרופ' שחר קול
    22/12/2008

אם המחזור סדיר יש לשער שהביוץ סדיר.
    הביוץ קורה כ- 14 יום לפני המחזור.
    קשה מאוד לזהות את יום הביוץ, אלא ע"י בדיקות דם וא.ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו