כאבים חדים אחרי הזרעה ואנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים חדים אחרי הזרעה ואנדומטרין
    מיכל
    22/12/2008

אני אחרי טיפול של גונל ואוביטרל ו2 הזרעות שנעשו שבוע שעבר בימים רביעי וחמישי מיום שיש התחלתי להשתמש באנדומטרין לפי הוראת הרופא -מאז יש לי כאבים חדים מאוד בבטן התחתונה בשני הצדדים?? השאלה היא האם הכאבים נובעים בגלל האנדומטרין?? האם יש מצב של סכנה? ומה תפקידו של האנדומטרין אחרי הזרעה?? או אולי הפוך הכאבים אולי הם חלק מהשרשה??? יום טוב ותודה על התיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    22/12/2008

ההשרשה מתחילה יותר מאוחר. אם הכאב חזק יתכן שמדובר בכאב שקשור בשחלות הגדולות או בזיהום בעקבות ההזרעה ואת צריכה להבדק.
    תפקיד האנדומטרין הוא לתמוך בהריון אם יתפתח הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    23/12/2008

סליחה אבל מה זה אומר שלחות מוגדולת האם זה מצב מסוכן ??ואיך זה הגיע למצב כזה מוגדל? האם זה מעיד על בעיה ויכול לפגוע בהריון שיכול כבר להתפתח?? הכאבים הם באים והולכים רק שאני שמה את נרות האנדורמטין הכאב גדל ומתחדד!!!!!! לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    23/12/2008

שחלות נעשות תמיד גדולות יותר בעקבות טיפול עם גונל F. אם הכאבים מאד חזקים כדאי שתבדקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו