מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות דחופהמישל22/12/2008
ראשית, תודה על המענה. בת 38. אמורה להתחיל IVF בחודש הקרוב. כ-4 חודשים לאחר הפסקת הריון בשבוע 22 בוצעה היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות ואחריה בהפרש של שנה היסטרוסקופיה אבחנתית שבה נתגלו 2 ממצאים מאורכים בתוך שריר הרחם, גודלם כ5 מ"מ והם אינם בולטים לחלל הרחם. נאמר לי שאין סיבה או כדאיות להתערב בקיר הרחם כדי לנסות להוציאם. כעת, לאחר כשלון 4 הזרעות עם פרוטוקול גונאל ומעקב ביוץ צמוד הופניתי לIVF . אני שואלת , האם 2 המימצאים הללו שלא ניתן היה אפילו בהיסטרוסקופיה להגדיר מה הם בדיוק משום שהם לא גלויים ולא בולטים לחלל הרחם, משפיעים על יכולתי להשיג הריון? האם בוודאות ניתן לומר שאין קשר בין כשלון הטיפולים להימצאותם בשריר הרחם? עם מי עוד אוכל להתייעץ בעניין? מודאגת מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישל
ד''ר דוד ישי22/12/2008לא ניתן לומר בודאות. אבל על פניו, לא נראה לי שיש קשר בין הממצאים בשריר הרחם ובעית הפוריות. אם בכלל , הייתי מתיעץ עם מומחה לאולטרסאונד כדי לנסות ראשית להבין מהם הממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה זאת
מישל23/12/2008אמצא מומחה לאולטראסאונד לצורך התייעצות נוספת. הדאגה שלי מבוססת על זה שאותם מימצאים ממוקמים בעומק שריר הרחם ולכן, לא ניתן יהיה לברר שום תכונה או מאפיין שלהם. בהנחה שזה אכן כך, מדוע כל רופא שראה את זה היה משוכנע שאין קשר בין זה לבין הקושי להשיג שוב הריון? איך אפשר לקבוע מבלי לדעת במה מדובר ? זה פשוט מעלה בי תמיהה וחשש. אמשיך לIVF בכל מקרה, לפחות לנסות ...אבל אני באמת מעוניינת לדעת מדוע כולם בטוחים שאותם מימצאים שאינם שרירנים ואינם אלא (כנראה) שאריות מההריון הקודם ונמצאים בשריר הרחם, לא מפריעים לקליטת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)