הייתי רוצה לדעת..דחוף לי מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הייתי רוצה לדעת..דחוף לי מאוד
    שפרה
    22/12/2008

אני יום 4 לאחר החזרת עוברים טריים. היום בבוקר שמתי את האוטורוגסטן ,4 נרות בתנוחת עמידה ,כי בעבודה אין לי איפה לשכב... בקיצור,היה מן וואקום כזה כנראה בתוך המוליך ופתאום זה השתחרר פנימה בחוזקה. חשתי כאב פנימי כזה כמו מכה. רעדתי אחרי זה במשך שעה,פן עשיתי נזק לעוברים הקטנים בפנים או לרירית הרחם. האם אני צודקת? שאלה נוספת.עד אתמול,יום 3 נזהרתי מאוד במעשיי..היום (כנראה מתוך ייאוש והרגל) חזרתי להתנהג רגיל בעבודה,מה שאומר שקמתי הלכתי חזרתי ,התכופפתי לרצפה ושוב קמתי והלכתי... הייתי קצת תזזיתית היום מצורכי עבודה.שוב,האם הגזמתי? אני כל הזמן מרגישה שאני לא נקלטת בגלל השטויות שלי!!! בבקשה תעזרו לי,אני יוצאת מדעתי מדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שפרה

ד''ר דוד ישי
    22/12/2008

אל תעמיסי על עצמך את העניין הזה. התרומה שלך ( לטוב ולרע ) לסיכויים להריון לאחר החזרת עוברים היא מאד קטנה. לא משנה מה תעשי עם הנרות, הם לא יפגעו ברחם או בעוברים. וגם השפעת הפעילות הגופנית זניחה. כשיהיו עוברים טובים וכשרירית הרחם תהיה באיכות טובה יהיה הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב!!! אפשר שאלה נוספת?..

שפרה
    22/12/2008

כמו שציינתי יום 4 להחזרה.הרי ברור שזה לא תופעות הריון ,אבל בכל זאת חייבת לשאול. יש לי בחילה כל היום וסחרחורות מטורפות.תמיד ידעתי שאני ואסטרופם זה לא סיפור אהבה, אבל זו פעם רביעית שמחזירים לי, לא פעם ראשונה,ולכן התופעות קצת חריגות לי ,גם בעוצמתן וגם ליום השימוש (רק 4...)? מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שפרה

ד''ר דוד ישי
    23/12/2008

זה יכול להיות כל דבר כולל גורמים שאינם קשורים - מקריים. וגם תגובה לאסטרוגן. דברי עם הרופא שלך . אולי אפשר להפחית מעט במינון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו