מועד בדיקת פרופיל הורמנלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד בדיקת פרופיל הורמנלי
    אביטל
    22/12/2008

ביצעתי את הבדיקה ביום הראשון לווסת וקיבלתי תוצאות מדאיגות. ה FSH ערכו 61 לאחר שלקחתי כדורי אסטרופם פעמיים ביום. האם ייתכן שהתוצאות היו יותר טובות במידה והייתי מבצעת את הבדיקה ביום השלישי של הווסת? הרבה תודה מראש.....אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביטל שלום

פרופ' שחר קול
    22/12/2008

המצב לא ברור.
    מתי בדיוק טופלת עם אסטרופם?
    האם הוסת היה ספונטאני?
    האם נלקח גם E2 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

אביטל
    22/12/2008

ראשית תודה על התגובה המהירה, זה עוזר לי מאוד. במשך כמה חודשים לערך 5 חודשים אני לוקחת את הכדורים בפעם האחרונה לקחתי בתדירות של פעמיים ביום לא נלקח גם E2 מה שכן שביצעתי את הבדיקות פעמים קודמות והתוצאה הטובה היחידה שהיתה לי FSH 35 מה הסיכויים שלי? מזה אומר? הרזברה השחלתית שלי איננה? אני תוהה אם זה באמת משנה אם הייתי עושה את הדיקה ביום השלישי ולא ביום הראשון, האם זה אכן משמעותי? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/12/2008

בערכים אלו של FSH לא מקובל להציע טיפולי פריון או IVF.
    מקובל לשקול תרומת ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו