שאלה לגבי הקפאת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הקפאת עוברים
    טלי
    22/12/2008

שלום דר', היום קיבלתי מכתב מבית חולים שהם לא הקפיאו את העוברים. היו לנו 8 עוברים 2 הוחזרו ו6 נשארו ועכשיו אני מקבלת את הידעה הזאת. מה הסיבה לאי הקפאת עוברים? איך זה שלא דיברו איתנו לפני החלטה כזאת פשוט לזרוק אותם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הקפאת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאת עוברים

מיכל
    27/02/2012

שמתי לב שהרבה בנות כותבות על כך שבזמן הטיפול באסותא הצליחן לייצר מספר מסויים של עוברים אל לאחר החזרה של כמות מסויימת נשלח מכתב הבייתה שלא הוקפאו שום עוברים נותרים. גם אצלי קרה הדבר . היו לי 7 עוברים, 3 החזרתי ונאמר לי שהנותרים לא הוקפאו. תמוהה לי ביותר הדבר, האם הגיוני שאצל כל כך הרבה בנות נכשל תהליך ההקפאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי שלום

פרופ' שחר קול
    23/12/2008

פעמים רבות מתקבלים עוברים באיכות מאוד נמוכה, שאין סיכוי שישרדו את תהליך ההקפאה / הפשרה.
    מציע ליזום פגישה עם הרופא המטפל, ולעבור באופן מסודר על גורלה של כל ביצית וכל עובר במחזור הטיפול שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו