לקראת הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת הזרעה
    אלה
    23/12/2008

שלום רב אני לקראת הזרעה ,מזריקה מזה שבועיים 75 יח' פיוריגון. שלשום E2-329 והיום ירד ל- 210. (prog-2.3) באולטראסאונד נצפו הרבה זקיקים קטנים של לא יותר מ-12 מ"מ ואחד 18 מ"מ. 1. כיצד ייתכן שהאסטרדיול יורד בעוד הזקיקים ממשיכים לגדול? 2. בהזרעה הקודמת שנכשלה הרופא החליט על הזרעה כשהאסטרדיול עמד על 337. האם זה לא נמוך מידי? מה הסיכוי לביוץ עם הזקיק המוביל בגודל 18 מ"מ בהתחשב ברמת ההורמונים הנמוכה? (יש לציין ש LH-קטן מ-0.5 כפי שנבדק היום). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלה שלום

פרופ' שחר קול
    23/12/2008

יעוץ דורש הכרת כל המידע האישי שלך.
    רמה נמוכה מאוד של LH מעלה אפשרות של היפוגונדוטרופיק היפוגונדיזם.
    אם זה נכון - יש לטפל בשילוב של FSH ו- LH .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה..אתה יכול בבקשה להסביר מה זה

אלה
    23/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין טעם בלי לדעת את

פרופ' שחר קול
    23/12/2008

מלוא המידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה

מירי
    23/12/2008

אני גם באותו מצב הLH מאוד נמוך כמו אצלך יש לי שאלה יש לך בעיות משקל? תת משקל או להיפך? כי לי אומרים שזה יכול להיות מתת משקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו