שאלות בנוגע לגסטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לגסטון
    לימונית
    24/12/2008

לרופאים ערב טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשנות את השעות של הגסטון ובאיזה אופן? 1) אני לוקחת בד"כ את הגסטון בבוקר, ורציתי לדעת האם ביום שבאים לבדיקת הבטא כדאי לא לקחת לפני שעושים את הבדיקה? האם יכול לתת תוצאות לא אמינות של הפרוגסטרון? ובכלל, עד כמה אפשר "לשחק" עם השעות של זה? (להקדים או לאחר?) 2) כאמור, אני לוקחת בינתיים כל יום בשעות הבוקר את הגסטון. ייתכן שארצה להעביר ללילה, וברצוני לדעת האם ניתן ביום מסוים פשוט להקדים בכ-9 שעות את האוטרגסטאן של הבוקר? בהמון תודה, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לגסטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם בשאלה 2 הכוונה לגסטון!!

לימונית
    24/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    24/12/2008

את יכולה באופן חד פעמי לשנות את עת הלקיחה של הגסטון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימונית
    25/12/2008

ד"ר ישי היקר שלום רב, לא ענית לי על שאלה מס' 1, האם כדאי לא לקחת את הזריקה לפני בדיקת הבטא? זקוקה לתשובתך בנושא. בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    25/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו