מה לעשות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    חסוי
    27/12/2008

אני בת 38 fsh סביב ה 10 ביוץ מתרחש מאוד מוקדם בשנה האחרונה בין היום ה 9 למחזור ליום ה 11 מיד לאחר ביוץ מתחילים דימומים עד המחזור .מנסה כבר שנה להכנס להריון. הרופא המליץ איקקלומין אמר שאפשרי גם כדורים דוחי ביוץ באיזה מהשניים יש פחות תופעןת לוואי ובאיזה פחות אסטרוגן. יש לי נטיה לסכרת שמאוזנת בדיאטה והמנגיומות בכבד ולכן אני מעוניינת בכדור עם פחות אסטרוגן. איזה כדור גם יותר אפקטיבי למצבי. אודה לתשובתך המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    27/12/2008

אם את לא שומרת נידה, למה חשוב באיזה יום של המחזור את מבייצת?
    איקקלומין, כמו תרופות אחרות לגרימת ביוץ, מעלה את רמת האסטרוגן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חסוי
    28/12/2008

הסיבהלקבלת טיפול תרופתי היא שהביוץ המוקדם גורם כנראה לחוסר איזון הורמונילי ואז דימומים מיד לאחר הביוץ עד המחזור . מצב זה לא מאפשר לי כניסה להריון. מצד שני אני לא רוצה הריון מרובה עוברים. בגלל מימדי הקטנים והלידות היחסית מוקדמות שהיו לי שבוע 37. ( עם צירים מרובים ושמירה) לאחר הבהרה זו מה נכון עבורי איקקלומין או כדור דוחי ביוץ אשמח לקבל את תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    28/12/2008

למיטב הבנתי, ביוץ מוקדם אינו גורם לדימומים וגם אינו קשור לקושי להרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יתכן שזה נובע מחולשה של הגופיף

חסויה
    28/12/2008

הצהוב??? שוב האם איקקלומין יכול לעזור במצב שתארתי או שמספיקה זריקת ovirelle

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    29/12/2008

חולשה של הגופיף הצהוב היא דבר מאד לא שכיח, אם בכלל קיימת.
    להערכתי אף אחד מהדברים שהצעת לא ישנה את ה"בעיה " שתארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו