מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות?חסוי27/12/2008
אני בת 38 fsh סביב ה 10 ביוץ מתרחש מאוד מוקדם בשנה האחרונה בין היום ה 9 למחזור ליום ה 11 מיד לאחר ביוץ מתחילים דימומים עד המחזור .מנסה כבר שנה להכנס להריון. הרופא המליץ איקקלומין אמר שאפשרי גם כדורים דוחי ביוץ באיזה מהשניים יש פחות תופעןת לוואי ובאיזה פחות אסטרוגן. יש לי נטיה לסכרת שמאוזנת בדיאטה והמנגיומות בכבד ולכן אני מעוניינת בכדור עם פחות אסטרוגן. איזה כדור גם יותר אפקטיבי למצבי. אודה לתשובתך המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי27/12/2008אם את לא שומרת נידה, למה חשוב באיזה יום של המחזור את מבייצת?
איקקלומין, כמו תרופות אחרות לגרימת ביוץ, מעלה את רמת האסטרוגן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
חסוי28/12/2008הסיבהלקבלת טיפול תרופתי היא שהביוץ המוקדם גורם כנראה לחוסר איזון הורמונילי ואז דימומים מיד לאחר הביוץ עד המחזור . מצב זה לא מאפשר לי כניסה להריון. מצד שני אני לא רוצה הריון מרובה עוברים. בגלל מימדי הקטנים והלידות היחסית מוקדמות שהיו לי שבוע 37. ( עם צירים מרובים ושמירה) לאחר הבהרה זו מה נכון עבורי איקקלומין או כדור דוחי ביוץ אשמח לקבל את תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי28/12/2008למיטב הבנתי, ביוץ מוקדם אינו גורם לדימומים וגם אינו קשור לקושי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שזה נובע מחולשה של הגופיף
חסויה28/12/2008הצהוב??? שוב האם איקקלומין יכול לעזור במצב שתארתי או שמספיקה זריקת ovirelle
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי29/12/2008חולשה של הגופיף הצהוב היא דבר מאד לא שכיח, אם בכלל קיימת.
להערכתי אף אחד מהדברים שהצעת לא ישנה את ה"בעיה " שתארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)