רירית הרחם.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם.
    שריתוש
    27/12/2008

ד"ר שלום, קראתי בפורום שכדי שישתרש ההריון יש צורך ברירית לפחות 7-8 מ"מ. אני טופלתי בפוריגון, ובמעקב הזקיקים ב- 16/12 היו זקיקים בגודל 17 ו- 20 מ"מ והרירית היתה מעט פחות מ- 6 (5.6), E2 - 1413 ו- PROGESTERON - 1.5 נאמר לי להזריק אוביטרל ולמחרת עשיתי הזרעה. האם לדעתך אין סיכוי טוב להזרעה מאחר והרירית היתה דקה? אני כרגע 10 ימים לאחר ההזרעה ומעט חוששת שהטיפול נכשל. חשה בכאבי בטן תחתונה לעיתים והרגשה של "דקירות" או "מתיחות" בבטן תחתונה. מה דעתך? אשמח לקבל את חוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית הרחם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית

פרופ' שחר קול
    28/12/2008

יש לברר מדוע הרירית דקה.
    יש לקבל את מלוא ההיסטוריה הרפואית שלך.
    לדעת תוצאות צילום רחם.
    לדעת תוצאות היסטרוסקופיה.
    בכל מקרה, ראיתי הריונות רבים במטופלות עם רירית של 5.6 ממ.
    התחושות אינן מעידות על הצלחה או כישלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שריתוש
    28/12/2008

תודה על התשובה. עברתי צילום רחם שהיה תקין לגמרי. אני אבצע בדיקת דם ב- 31/12/08 ונראה האם הטיפול הצליח או לא. האם יש איזשהו טיפול לעיבוי הרירית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי הרירית

פרופ' שחר קול
    29/12/2008

אין ממש טיפולים ספציפיים לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו