חוסר ודאות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר ודאות...
    טל
    27/12/2008

שלום רופאים יקרים, מעריכה מאד את תשובותיכם ולכן פונה שוב. 14.12 הזרעה טבעית (ללא טיפול בהורמונים) הביוץ איחר , הוא תוזמן ביום ה-18 ע" אוביטרל (לרוב העצמוני מתרחש אצלי עד היום ה-18). מחזור כל 30-31 יום מסודר. כל השבוע האחרון כאבים , מיחושים, גלי חום, חזה נפוח, תאבון מוגבר. היום אני ביום ה-32 והמחזור לא הגיע. מחר בדיקת בטא . במידה ואין היריון, לא ברור מדוע יש איחור. 1. האם הביוץ המאוחר מסביר איחור? יש קשר בין התופעות? 2. אילו בדיקות הורמונליות אדרש לעשות כדי לבדוק מה קורה? מעדיפה לבקש מחר מרופא המשפחה לבצע פרופיל אם ממילא נדקרת לבטא, כי אם בטא שלילית שלא אצטרך למחרת לבצע שוב בדיקות. תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ודאות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גל שלום

פרופ' שחר קול
    28/12/2008

בממוצע המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ, אך ייתכנו סטיות.
    אין טעם בפרופיל מלא שאינו במועד: יום 3 למחזור.
    נקווה לבטא חיובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    28/12/2008

תודה רבה. כל התופעות שהיו לי, למרות שאין לי תופעות קדם מחזור, באמת הגיוניות שיהיו קשורות למחזור ולא שבוע לאחר הזרעה. הבוקר הגיע מחזור , אחרי איחור יומיים. אף פעם לא מאחר אצלי. יש טעם לבטא??? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מחזור רגיל - אין

פרופ' שחר קול
    28/12/2008

טעם לבטא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו