כמה שאלות על הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על הפריה
    אור
    22/07/2007

הופניתי להפריה עקב חסימה בחצורצה אחת ובשניה פיזור חלקי עקב הידבקויות מניתוח קיסרי.
    אני חולת סוכרת ומטופלת במשאבת אינסולין, ובמעקב במרפאת עיניים עקב פגיעה של הסוכרת בעיניים.
    האם יכולים לא לאשר לי הפריה בעקבות מצבי הרפואי? האם קיים סיכון בהרדמה לנשים עם סוכרת?
    מבקששת לדעת לאחר האישור מקופת החולים כמה זמן לוקח תהליך הפריה אחד מתחילתו ועד סופו?

אני בת 36 אם לילד בן שנתיים וחצי מהריון טבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על הפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור היקרה:

פרופ' שחר קול
    23/07/2007

השיקול הרפואי אינו קשור לתהליך ההפריה, אלא להריון העשוי לנבוע ממנו. אין ספק שעם רקע כשלך הריון יוגדר בסיכון גבוה, הן לאם והן לעובר. פירוט מלא של הסיכונים ניתן לקבל במרפאות ליעוץ טרום הריוני.
    נשים עם סכרת הן בסיכון גבוה יותר במהלך הרדמה. הכנה קפדנית לקראת ההרדמה עשויה להקטין סיכון זה.
    עם קבלת האישור בקופת חולים ניתן להתחיל את טיפול ההפריה במיידי. למיטב ידיעתי, אין תור משמעותי ברוב היחידות.
    תהליך ההפריה עצמו אורך 14 - 28 יום, תלוי בפרוטוקול שנבחר, וכן בתגובה השחלתית של המטופלת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו