זריקות דקפפטיל- second opinion

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקות דקפפטיל- second opinion
    חסויה
    28/12/2008

שלום, אני בת 30, הוחלט שאעבור הפריה חוץ גופית מכיוון ששתי החצוצרות של סתומות,בנוסף יש לציין שאני לוקחת גלולות למניעת הריון כ-10 שנים על מנת לקבל מחזור (בלעדי הגלולות המחזור שלי מגיע פעם בכמה חודשים) . כ-4 ימים לפני שקיבלתי מחזור התחלתי בזריקת דקפפטיל מידי יום, לאחר כ-17 ימים התחלתי להזריק במקביל את הפוריגון במינון של 200 מ"ג ולאחר 3 ימים המינון ירד ל-150 מ"ג למשך 4 ימים, לאחר בדיקת דם ואולטרסונד , הרופא התקשר אלי ואמר לי להפסיק עם הפוריגון ולהמשיך עם הדקפפטיל ליום אחד בלבד ולאחר מכן לעשות בדיקת דם. לאחר השיחה עם הרופא יצרתי קשר עם האחות הראשית והיא אמרה שמכיוון שאני יחסית צעירה השחלות שלי הגיבו בצורה מהירה ועל מנת למנוע גירוי שחלתי הרופא אמר לי להפסיק עם הפוריגון. השאלה שלי, האם זה אופייני לקבל 25 זריקות של דקפפטיל (כל יום שהזרקתי פוריגון הזרקתי גם דקפפטיל)? האם יכול להיות שכבר ישנו גירוי שחלתי שגרם לציסטה הדרמואידית שישנה בשחלה השמאלית שלי לגדול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות דקפפטיל- second opinion

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה שלום

פרופ' שחר קול
    28/12/2008

1. 25 ימים - סביר.
    2. אין גירוי שחלתי לפני הביוץ (מתן אוביטרל). גירוי שחלתי לא משפיע על דרמואיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• second opinion

חסויה
    28/12/2008

תודה על התשובה המהירה שאלה נוספת, כשעשיתי היום את הבדיקת אולטרסאונד נכתב בתוצאות הבדיקה (מעבר לנתוני גדלי השחלות וגדלי הזקיקים) על נתוני השחלה השמאלית כי ישנו מבנה אקוגני של 21*21 מ"מ, מה זה אומר? (חשבתי שאולי זה מסמל את גודל הדרמואיד שקיים אצלי בשחלה) תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    29/12/2008

יכול להתאים לדרמואיד.
    יכול להתאים למשהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו