מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    חסויה
    29/12/2008

הי דוקטור בת 30, IVF 2 בעקבות בעיית זרע. לפני חמישה ימים התחלתי להזריק 2 אמפולות מנופור. פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל 0.1. היום הייתי בביקורת ובכל שחלה נצפו 7 זקיקים קטנים (לא צויין גודל). עשיתי גם בדיקת דם ולאחר התוצאות התקשרו והזמינו אותי לביקורת רק ביום שישי ובינתיים להמשיך עם אותו מינון של זריקות. האם זה לא מאוחר מידי להגיע ביום שישי? אני שואלת כי בטיפול הראשון שהיה פרוטוקול קצר עם צטרוטייד וגונל F תוך שבוע כבר הייתי בשאיבה! פשוט הגבתי מהר מידי. חמישה ימים עם גונל 150היו לי זקיקים של 14 ממ ולמחרת כבר הגיעו ל 21, ובסוף היתה רק ביצית אחת! זאת הסיבה שהפרוטוקול שונה לארוך,בתקווה לקבל יותר ביציות. אני חוששת שלא יקרה לי מה שקרה בטיפול הראשון, שהזקיקים יגדלו מהר מידי. האם בפרוטוקול ארוך קצב גדילת הזקקים איטי יותר לעומת הקצר ולכן ביקורת ביום שישי הגיונית או שכדאי לי להקדים את הביקורת לעוד יומיים? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    29/12/2008

ההחלטה סבירה לאור גודל הזקיקים (קטנים) .
    אין צורך אמיתי לבדוק לפני יום שישי, אם כי לא יגרם נזק אם תיבדקי ביום רביעי, בנוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור, עוד שאלה...

חסויה
    29/12/2008

האם לדעתך התגובה השחלתית טובה למרות שהזקיקים עדיין קטנים? (7 בכל שחלה). האם בשלב הזה (5 ימים של 2 אמפולות מנופור) הזקיקים אמורים להיות קטנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו