פרוגסטרון גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון גבוה
    רחלי
    30/12/2008

כבר שאלתי פה על זה, אבל עכשיו אחרי חודש מעקבים, אני רוצה תשובה שתספק אותי פרוטוקול ארוך דקא 3.75 גונל 75 ו 112 במטרה להזרעה. יו"מ 4 pr:4.6 \ זקיקים קטנים רירית 2.5 יו"מ 9 \ זקיקים קטנים רירית 3.9 יו"מ 14 pr:2.3 \ זקיקים קטנים רירית 3.1 יו"מ 18 pr:5.3 \ זקיקים קטנים רירית 5.2 יו"מ 21 pr:3.5 \ זקיקים קטנים רירית 2.6 יו"מ 25 pr:4.5 \ ימין 10 מ"מ. שמאל קטנים רירית 5.2 ללא נוזל יו"מ 28 pr:5.7 \ ימין 10,10,11,13 מ"מ. שמאל קטנים רירית 7.9 ללא נוזל יו"מ 30 pr:5.5\ ימין 13,13,17 מ"מ. שמאל 9,11,16 מ"מ רירית 9.4 ללא נוזל 1]למה הפרוגסטרון כ"כ גבוה? 2]יש איך לטפל בזה, אם בכלל צריך? יש לציין שאני ובעלי צעירים מאוד ומנסים 3 שנים בעיית זרע עם מורפולוגיה 4% כל השאר תקין תודה מראש על המענה!! וסליחה על הבילבול מוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחידות P???

פרופ' שחר קול
    30/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רחלי
    30/12/2008

nmol/L PROGESTERONE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסר משמעות

פרופ' שחר קול
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו