אשרמן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשרמן
    רינת
    31/12/2008

לאחר גרידה + היסטרו להוצאת שארית שיליה שפוספסה, די מהר אובחנתי כסובלת מאשרמן מה שאומת בהיסטרו נוסף שהיה גם טיפולי. לאחר מכן אין שינוי במידת הדימום והרירית בUS נשארה דקה. ולדברי רופא האי סדירות שנראת בUS ברירית קלה ורק בצד שמאל ולא אמורה להפריע לי להיכנס להריון אלא פשוט צריך לטפל ברירית. החודש נטלתי פרוג'ילוטון כדור 1 ליום ורירית רק 5 ממ. יש לי 2 שאלות: האם מספיק לעשות US כידי לקבוע שאין יותר אשרמן או לפי מה שקראתי צריך לעשות היסטרו' אבחנתי ? והאם נטילת מינון יותר גבוה של הורמונים יכול לעזור בלי התערבות כירורגית? מצטערת על שאלה ארוכה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשרמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רינת שלום

פרופ' שחר קול
    31/12/2008

1. היסטרו אבחנתית - פעולה פשוטה ומהירה. מציע לבצע.
    2. לצערי, לא ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רינת
    31/12/2008

תודה על התשובה המאוד מהירה. אני פשוט חייבת לוודא שאני מבינה עד הסוף: כשאומרים לי שיש אי סדירות קלה ברירית רק בחלק מהרחם בצד שמאל ושההריון יכול להיקלט בחלקים הבריאים - הסדירים אלא שפשוט הרירית דקה וצריכה עזרה הורמונלית - זה בעצם לא נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת שלום

פרופ' שחר קול
    31/12/2008

לאחר הפרדת ההידבקויות הרירית עשויה להחלים ולעבור רגנרציה מסויימת ולתקופה מוגבלת עם טיפול הורמונאלי.
    לאחר שתקופה זו הסתיימה, שימוש באסטרוגן לא ממש עוזר לעבות את הרירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו